Aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen die u in uw leven neemt. U gaat dan ook niet over een nacht ijs. Gelukkig kunt u vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van Heideweg Vastgoed.

Heeft u het huis van uw dromen gevonden, of geeft u ons een zoekopdracht, dan loodsen wij u efficiënt door alle perikelen rond de aankoop. Zoals bezichtiging en recherche. Wij zullen - in nauw overleg met u - onderhandelen over de aankoopprijs. We overleggen of er ontbindende voorwaarden in de akte moeten worden opgenomen, bijvoorbeeld omdat u de financiering nog moet regelen. Desgewenst maken we voor u een afspraak bij een adviseur voor de benodigde financiering. In het laatste traject controleren we de koopakte. Wij begeleiden u naar de notaris en zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Heeft u interesse in meer specifieke informatie rondom het aankopen van een woning die precies bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons kantoor 0413 395 614 of stuur een e-mail naar ilse@heidewegvastgoed.nl.

Het aankoopproces van een bedrijfspand, is nog veel omvangrijker dan dat van een woning.
Bij het vinden en het kopen van een geschikt bedrijfspand moet naar meerdere aspecten worden gekeken en risicos in beeld worden gebracht. Daarom moet eerste de werkelijke behoefte in beeld worden gebracht. Wat zijn bijvoorbeeld de eisen met betrekking tot het bedrijfsproces en het budget? Wat is de strategie van de onderneming?

Heideweg Vastgoed kan u daarin bijstaan. Wij onderzoeken, controleren en voeren voor u uit.
Wij doorlopen samen met u een stappenplan en blijven kritisch en onafhankelijk.
De kans op een succesvolle aankoop, wordt op deze wijze gemaximaliseerd!

Ook adviseren wij bij het aankopen van beleggingspanden/vastgoedinvesteringen. Er zijn vele partijen die beleggingspanden/vastgoed te koop aanbieden. Wij weten waar we moeten zoeken in dit enorme aanbod met een behoorlijke omloopsnelsheid. U schakelt ons in als aankoopadviseur, zodat wij u de meest interessante mogelijkheden direct aan kunnen bieden. Wij denken aan courantheid, locatie, staat van het pand, eventuele benodigde gemeentelijke vergunningen, brandveiligheid, huurcontracten, kwaliteit van de huurders et cetera. Heideweg Vastgoed helpt u graag bij de aankoop. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet en behartigen daarbij uw belangen als koper.

Wilt u meer specifieke informatie rondom het aankopen van een bedrijfspand of zoekt u iets voor uw beleggingsportefeuille? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons kantoor 0413 395 614 of stuur een e-mail naar info@heidewegvastgoed.nl.